top of page

PLATS

Falkenberg eller som det så vackert kallas. Staden vid havet.

 

Vårt lilla vandrarhem är perfekt beläget 450m från en av Sveriges bästa stränder. Skrea Strand. Lokal bussar går utanför hotellet och i området finns ICA samt flertalet restauranger, shopping och även träningsmöjligheter. 

Vill du ta dig in till falkenberg centrum, så vi ligger omkring 5km från stan. Enklast är lokalbuss #2, taxi eller varför inte hyra en Cykel. Man kan även enkelt promenera in utan problem.

Även om du har kommit för att slappa och kanske ligga på stranden så missa inte möilgheten att utforska den vackra omnejden 

strandlinje

HUR KOMMER DU HIT?

Vilka möjligheter finns det att komma till oss

01

MED TÅG

Enkelt och smidigt med tåg kan du nå falkenberg. Stationen ligger precis i utkanten av centrum och det går bussar flera gånger i timmen både in till centrum och till stranden. För tåg sök på SJ.se och för att komma åt busstrafiken gå in på Hallandstrafiken.se eller ladda ner deras app.

02

MED BUSS

Bussar rör sig över hela Sverige och längs hela västkusten. Finns fleratalet välkända bolag som kör flera gånger dagligen. FLIX buss och Bus4you.  

busspassagerare
Solnedgång över bergen

03

MED FLYG

Halmstad flygplats är närmast omkring 36km bort. Copenhagen Airport är 205km och Landvetter Airport i Göteborg 120km bort. Samtliga har bra buss eller tåg connections.

KONTAKTA OSS

Hjortvägen, Falkenberg, Sverige 31142

 info@skreavandrarhem.com  

  • Black Facebook Icon

Tack för att du skickat in!

bottom of page